You are currently viewing “PELUANG BINA JENAMA ANDA SENDIRI! SEMBANG SANTAI iKUDAT DAN LZ

“PELUANG BINA JENAMA ANDA SENDIRI! SEMBANG SANTAI iKUDAT DAN LZ

 

Sering kita melihat Pengasas produk kosmetik Jenama mereka sendiri memaparkan video testimoni  produk Jenama
mereka,Cara menggunakan produk mereka dan pelbagai kaedah mereka memperkenalkan produk  kepada umum.
Pernah anda terfikir  memiliki produk Jenama anda sendiri? cuba anda bayangkan produk anda Jenama anda disebut sebut kerana telah membantu ramai orang bukan sahaja dari segi kesihatan kulit dan tubuh tetapi membantu menambah nilai hidup orang lain. Siapa tahu ini adalah kesempatan anda.
Kita tahu Sudah hampir 2 tahun negara Kita dilanda dengan Krisis pandemik covid19, Telah ramai yang kehilang perkerjaan dan hilang punca pendapat. Ini adalah peluang untuk anda mengambil tindakan kearah menjana pendapatan sendiri. Sama Ada dengan Membina Jenama Anda Sendiri atau menjadi agent atau dropship.
Pada 19 June 2021 ini kita akan bertemu secara langsung dengan pemilik kosmetik  dan membongkar rahsia kejayaan beliau dan sekaligus berkongsi cara untuk anda “Bina Jenama Anda Sendiri”
SEMBANG SANTAI adalah program yang dianjurkan Oleh iKUDAT bersama pengilang & founder produk bagi memberi peluang kepada usahawan baru,agent, dropship supaya dapat mengambil peluang “Membina Jenama Anda Sendiri” atau peluang menjadi agent atau menjadi dropship.
Peluang akan datang berkali kali,
tapi apa maksud peluang itu jika sekali pun anda tidak pernah mengambilnya.
jumpa 19 June 2021 ini!

 

Kami Bantu Anda!
Anda Bantu Diri Anda!